Готуємо в гірчичному соусі
Для засолювання горбуші можна використовувати різні рецепти приготування маринаду. Ми пропонуємо цікавий спосіб засолювання в гірчичному соусі. Риба виходить з пікантним вишуканим смаком.
Інгредієнти:
- горбуша;
- три ложки цукру;
- три ложки солі;
- п’ять ложок масла оливок;
- дві ложки оцту;
- ложка солодкої гірчиці;
- ложка гострої гірчиці;
- кріп.
Спосіб приготування:
- Філе риби ріжемо на однакові шматочки.
- Беремо глибоку ємність, її боки змащуємо оливковою олією і трохи наливаємо на дно.
- Пошарово викладаємо рибні заготовки, додаємо кріп, сіль і цукор. Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на дві доби.
- Засолену рибу подаємо з гірчичним соусом. Для цього змішуємо два види гірчиці з оцтом і оливковою олією.