Як солити горбушу в домашніх умовах – 8 смачних, швидких і простих рецептів

Готуємо в гірчичному соусі

Для засолювання горбуші можна використовувати різні рецепти приготування маринаду. Ми пропонуємо цікавий спосіб засолювання в гірчичному соусі. Риба виходить з пікантним вишуканим смаком.

Інгредієнти:

  • горбуша;
  • три ложки цукру;
  • три ложки солі;
  • п’ять ложок масла оливок;
  • дві ложки оцту;
  • ложка солодкої гірчиці;
  • ложка гострої гірчиці;
  • кріп.

Спосіб приготування:

  • Філе риби ріжемо на однакові шматочки.
  • Беремо глибоку ємність, її боки змащуємо оливковою олією і трохи наливаємо на дно.
  • Пошарово викладаємо рибні заготовки, додаємо кріп, сіль і цукор. Закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на дві доби.
  • Засолену рибу подаємо з гірчичним соусом. Для цього змішуємо два види гірчиці з оцтом і оливковою олією.
Дивіться також:  Локшина Харусаме: що це таке, як приготувати? Склад і 3 рецепти страв з скляної локшини
Прокрутка до верху