Рецепт приготування на кефірі
Для цього варіанту бісквіта підійде будь-який кисломолочний продукт. Тут ми привели рецепт домашньої випічки на кефірі, а ви можете замість нього використовувати кисле молоко, домашній йогурт, кефір або ряжанку.
Продукти:
- манної крупи, кефіру,борошна і цукру – по склянці;
- 2 яйця;
- ложка соняшникової рафінованої олії;
- магазинний розпушувач– пакетик;
- ванілін – за смаком.
Залиште манку просочуватися кефіром на півгодинки – годину. Яйця спіньте виделкою, поступово вводячи тонкою цівкою цукор — пісок.Туди ж додайте ароматний ванілін. Акуратно перекладіть яєчну масу у вологу крупу. Всипте просіяне білу муку з пакетиком розпушувача. Перемішайте. Влийте у форму і відправте в духовку на 40 хвилин. Температура печі – близько 190 градусів.