Як спекти манник – 10 рецептів

Без додавання борошна

Низькокалорійний варіант лепешняку без додавання борошна чудово підійде для літнього сніданку – він надовго вгамує голод і не залишить після себе відчуття неприємної тяжкості в шлунку.

Складники страви:

  • манна крупа – 300 г;
  • будь-який кисломолочний продукт – 300 мл;
  • сливочн. масло – 25 г;
  • 3 свіжих яйця;
  • розпушувач;
  • 100 г цукру;
  • сіль на кінчику ножа.

Підготуйте кисломолочний продукт – заздалегідь вийміть з холодильника пачку кефіру або скисшего молока, вилийте в каструльку трохи більше склянки, і підігрійте на плиті до температури трохи вище кімнатної. В теплу рідину покладіть шматочок масла, всипте манку і пачку розпушувача. Яйця розмішати з цукром, трохи посоліть і додайте в розпарену крупу. Рідке тісто перемістіть в жароміцний посуд, поставте на деко і випікайте 40 – 50 хвилин при температурі 190 градусів.

Дивіться також:  Рогалики з сиру – 7 рецептів дуже смачної випічки
Прокрутка до верху