Як варити горохову кашу? 6 рецептів приготування

Як варити горохову кашу в мультиварці?

Горохова каша в мультиварці готується дуже просто, не потрібно її постійно помішувати і стежити за кількістю рідина. Головне вибрати правильне співвідношення продуктів.

Необхідні компоненти:

  • 400 г гороху;
  • 1 л води;
  • 2 моркви;
  • 1 велика цибуля;
  • 40 мл рослинного масла;
  • 5 г солі;
  • 3 г сушеного коріандру.

Рецепт приготування.

  • Чистять і дрібно нашинковывают овочі. Обсмажують до рум’яного кольору в чашу мультиварки на прогрітому олії.
  • Заздалегідь замочений горох насипають у засмажку і заливають водою.
  • Включають програму «Тушкування» на 1 годину. Якщо після закінчення цього часу горошини залишилися твердими, запускають режим ще на 20 хвилин.
  • Наприкінці варіння додають сіль і коріандр. Включають програму «Підігрів» і залишають кашу в мультиварці ще на 20 хвилин.
  • Дивіться також:  Соєве м’ясо – 10 рецептів приготування смачних страв
    Прокрутка до верху