Як варити горохову кашу в мультиварці?
Горохова каша в мультиварці готується дуже просто, не потрібно її постійно помішувати і стежити за кількістю рідина. Головне вибрати правильне співвідношення продуктів.

Необхідні компоненти:
- 400 г гороху;
- 1 л води;
- 2 моркви;
- 1 велика цибуля;
- 40 мл рослинного масла;
- 5 г солі;
- 3 г сушеного коріандру.
Рецепт приготування.
Чистять і дрібно нашинковывают овочі. Обсмажують до рум’яного кольору в чашу мультиварки на прогрітому олії.
Заздалегідь замочений горох насипають у засмажку і заливають водою.
Включають програму «Тушкування» на 1 годину. Якщо після закінчення цього часу горошини залишилися твердими, запускають режим ще на 20 хвилин.
Наприкінці варіння додають сіль і коріандр. Включають програму «Підігрів» і залишають кашу в мультиварці ще на 20 хвилин.