Рецепт молочного киселю
Кисіль з молока, розлитий в красиві форми, прикрасить будь-який святковий стіл і стане хорошим частуванням до дитячого свята. Це прекрасна альтернатива солодощів промислового виробництва з великою кількістю шкідливих барвників.
Ось як його приготувати:
- Трохи підігріти літр молока;
- ввести цукровий пісок, перемішати;
- прокип’ятити, ввести 75 гр крохмалю, додати ванільний цукор;
- Проварити три хвилини.
Коли страва охолоне, його потрібно розлити по формочках. Формочки слід попередньо змастити олією. Якщо додати в блюдо натуральні барвники (наприклад, сік буряка, шпинату або куркуми), десерт буде різнобарвним. Діти неодмінно оцінять десерт і з’їдять з великим задоволенням.