Як варити перловку – 5 рецептів

В термосі

Перловку, як і гречану крупу, можна приготувати без особливих зусиль, просто запарити гарячою водою. Краще всього використовувати для цього термос, в якому страва буде готова вже через 6-8 годин. Для приготування слід узяти крупу, воду, сіль і масло в традиційних пропорціях.

Далі слід покрокове приготування:

  • Термос попередньо обдается окропом, після чого в нього засипається крупа і вливається кипляча рідина.
  • Вода підсолювати за смаком і підігрівається в посуді до закипання.
  • Заливається в термос, який закривається кришкою та отставляется, приблизно на всю ніч.
  • Готова каша заправляється маслом і подається до столу.
  • Ніжна і смачна перлова крупа, буде не гірше тієї, що готується в каструлі. Цей рецепт стане паличкою-виручалочкою людям, які перебувають у відрядженні, декреті або учням, які не мають часу і можливості повноцінно харчуватися.

    Дивіться також:  Свинина в рукаві в духовці – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху