Ситна каша з м’ясом
Всі звикли їсти кашу на сніданок, але цей варіант скоріше стане ситною вечерею для всієї родини.
Необхідні продукти:
- 400 грам будь-якого м’яса;
- стакан пшеничної крупи;
- морква і два зубчики часнику;
- близько 700 мілілітрів води;
- приправи на свій смак.
Процес приготування:
- Вибране м’ясо добре промийте, видаліть жир, плівки та інші зайві частини. Подрібніть його на невеликі шматочки.
- Викладіть їх на заздалегідь нагріту сковороду, приправити спеціями за своїм бажанням і доведіть до красивого рум’яного кольору.
- Моркву треба очистити, натерти на крупній тертці і викласти до м’яса. Все ретельно перемішуємо і смажимо, поки овоч не стане м’яким.
- Потім туди ж додаємо крупу, заливаємо все водою так, щоб вона приблизно на два сантиметри покривала продукти.
- Знову додаємо спеції, подрібнений часник і чекаємо, поки вміст сковороди закипить.
- Після цього ставимо рівень нагріву на мінімальне значення і готуємо під кришкою, поки вся рідина не випарується, а каша не стане м’якою і розсипчастою.