Як варити пшеничну кашу? 7 смачних рецептів

Ситна каша з м’ясом

Всі звикли їсти кашу на сніданок, але цей варіант скоріше стане ситною вечерею для всієї родини.

Необхідні продукти:

  • 400 грам будь-якого м’яса;
  • стакан пшеничної крупи;
  • морква і два зубчики часнику;
  • близько 700 мілілітрів води;
  • приправи на свій смак.

Процес приготування:

  • Вибране м’ясо добре промийте, видаліть жир, плівки та інші зайві частини. Подрібніть його на невеликі шматочки.
  • Викладіть їх на заздалегідь нагріту сковороду, приправити спеціями за своїм бажанням і доведіть до красивого рум’яного кольору.
  • Моркву треба очистити, натерти на крупній тертці і викласти до м’яса. Все ретельно перемішуємо і смажимо, поки овоч не стане м’яким.
  • Потім туди ж додаємо крупу, заливаємо все водою так, щоб вона приблизно на два сантиметри покривала продукти.
  • Знову додаємо спеції, подрібнений часник і чекаємо, поки вміст сковороди закипить.
  • Після цього ставимо рівень нагріву на мінімальне значення і готуємо під кришкою, поки вся рідина не випарується, а каша не стане м’якою і розсипчастою.
Дивіться також:  Фаршировані крабові палички — 7 рецептів
Прокрутка до верху