Як варити пшеничну кашу? 7 смачних рецептів

З овочами

Ця крупа поєднується майже з усіма овочами, тому сміливо можете експериментувати. Але краще всього використовувати овочі по сезону — дешевше і користі більше.

Необхідні продукти для страви:

  • морква та цибулю;
  • стакан пшеничної крупи;
  • один кабачок;
  • солодкий перець;
  • два помідора;
  • зубчик часнику;
  • дві склянки води.

Процес приготування:

  • Всі овочі за необхідності очищаємо від шкірки, промиваємо і подрібнюємо: моркву тремо, а все інше ріжемо на кубики.
  • На гарячій сковороді починаємо гасити все по черзі. Саме гасити, а не смажити, щоб був сік. Тому вогонь повинен бути нижче середнього.
  • Починаємо з лука, потім кладемо моркву, кабачок, перець, подрібнений часник і закінчуємо все помідорами.
  • У каструлю засипаємо промиту крупу, додаємо воду, приправи за смаком і доводимо до готовності протягом 20 хвилин, щоб рідина випарувалася.
  • Готову кашу додаємо до тушкованих овочів, перемішуємо, вимикаємо вогонь і даємо постояти.
Дивіться також:  Запечений мінтай у духовці - 10 найсмачніших рецептів приготування
Прокрутка до верху