Швидкий спосіб маринування грибів для шашлику
Не всі знають, як маринувати печериці для пікніка, адже цей рецепт досить простий. На імпровізованому застілля на природі таке блюдо буде найсмачнішим, можете не сумніватися!
Будуть необхідні:
• 1 кг грибів;
• 2 – 3 томата;
• 0,5 ст. майонезу;
• 1 ч. л. солі;
• суміш перців.
Готуємо:
1. Промити сировину. Томати порізати на кружечки.
2. Підготувати маринад, розмішавши майонез з перцем і посолити.
3. Скласти печериці з томатами в глибоку миску і залити маринадом.
4. Маринуватися гриби мають мінімум 20 хвилин.
5. Після закінчення цього часу заготовки пора надіти на шампур і обсмажити протягом третини години.
Такі шампіньйони для барбекю або шампурів виходять дуже насиченими і ароматними.