Як замаринувати печериці в домашніх умовах – 8 рецептів швидкого приготування

В пряному маринаді з луком за 20 хвилин

Буквально за 20 хвилин в домашніх умовах можна зробити замариновані печериці. Багато господинь маринують гриби саме так.

Будуть необхідні:

• 500 г грибів;
• 1/5 склянки оцту;
• 1/3 скл. олії;
• 10 г солі;
• 10 г цукру;
• 10 г перцю горошком;
• 2 листи лавра;
• 15 г перцю чилі;
• 100 г цибулі;
• 3 зубчики часнику;
• 20 г кропу.

Готуємо:

1. Вимити і обсушити печериці.
2. На сухій сковороді обсмажити їх протягом 5 хвилин. Гриби виділять рідину і протушатся в ній.
3. Окремо змішати всі інші заявлені інгредієнти, крім цибулі і часнику, додати дрібно перерізаний чилі.
4. Цибулю з кропом дрібно порізати, часник продавити в пресі.
5. Прямо в сковороду вилити маринад, прикрити кришкою і протушкувати близько 10 хвилин.
6. Печериці викласти в підготовлену ємність разом з провареним складом з попереднього кроку, додати цибулю і часник, присипати кропом.
Маринад по цьому рецепту дуже смачний, і така закуска закінчиться обов’язково першої.

Дивіться також:  Плов з перловки – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху