Як замаринувати печериці в домашніх умовах – 8 рецептів швидкого приготування

Швидкий рецепт з томатним соком

Це дуже смачна і корисна закуска, яку легко приготувати на швидку руку. Можна брати як томатний сік, так і звичайну томатну пасту.

Необхідні:

• 0,5 кг грибів;
• 1,5 ст. соку;
• 1 ч. л. цукру;
• 1 ч. л. солі;
• 1 ст. л. оцту;
• 2 – 3 зубки часнику;
• кілька горошків перцю;
• 20 мл олії;
• кріп.

Готуємо:

1. Гриби слід варити трохи солоній воді 10 хв.
2. У цей час можна закип’ятити томатний сік і додати в нього інші підготовлені продукти. Якщо маринад буде готуватися з томатної пасти, то її потрібно розвести водою.
3. Коли сік прокипить, всипати печериці і варити пару хвилин. В самому кінці процесу додати часник.
4. Як тільки гриби охолонуть, їх можна подавати.

Якщо ви вирішите закрити такі заготовки, то після додавання часнику їх потрібно проварити ще 5 хвилин, і тільки потім закатати. Така грибна закуска піде у вас першою!

Дивіться також:  Як засолити грудинку – 7 найбільш смачних рецептів
Прокрутка до верху