Як запекти яблука в духовці цілком і шматочками?

Рецепт запікання шматочками з цукром

Цей м’який і ароматний, в міру солодкий десерт можна отримати, якщо запекти яблука в духовій шафі невеликими шматочками, притрусивши цукром.

Вам будуть необхідні:

  • 4 середніх за розміром яблука;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 30 г вершкового масла;
  • щіпка кориці;

Форму для запікання потрібно рясно змастити маслом. Яблука помити, розрізати на чотири частини і вирізати у них насінну коробочку. Фруктові скибочки викласти у форму, зверху посипати цукром і корицею. Запікати яблука з цукром в духовій шафі потрібно всього 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Дивіться також:  Шарлотка на сковороді – 7 простих рецептів, як приготувати смачний домашній пиріг шарлотку без духовки
Прокрутка до верху