Як запекти яблука в духовці цілком і шматочками?

Готуємо з додаванням горіхів

Буквально за півгодини можна приготувати божевільної смачний десерт з яблук і волоських горіхів, який не соромно подати і гостям. У поєднанні з волоськими горіхами і згущеним молоком яблука виходять особливо смачними.

Вам будуть необхідні:

  • 4 середніх яблука;
  • 4 ст. л. згущеного молока;
  • 50 г горіхів;
  • трохи лимонної кислоти;
  • за бажанням, ванілін;
  • 1 ч. л. цукрової пудри.

Процес приготування зовсім не складний:

  • Волоські горіхи очистити, дрібно порубати ножем, а потім змішати зі згущеним молоком і ваніллю. Останню потрібно додати на свій смак. Це і буде начинка.
  • Яблука промити і обсушити. Зрізати у плодів верхівку, ложкою дістати насінну коробочку. Можна видалити і трохи м’якоті, щоб покласти більше начинки.
  • Стінки яблук натерти лимонкою, щоб вони не потемніли.
  • Підготовлені фрукти наповнити начинкою, поставити в промазану маслом форму і відправити на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
Дивіться також:  8 рецептів крему зі згущеного молока і масла
Прокрутка до верху