Готуємо з додаванням горіхів
Буквально за півгодини можна приготувати божевільної смачний десерт з яблук і волоських горіхів, який не соромно подати і гостям. У поєднанні з волоськими горіхами і згущеним молоком яблука виходять особливо смачними.
Вам будуть необхідні:
- 4 середніх яблука;
- 4 ст. л. згущеного молока;
- 50 г горіхів;
- трохи лимонної кислоти;
- за бажанням, ванілін;
- 1 ч. л. цукрової пудри.
Процес приготування зовсім не складний:
- Волоські горіхи очистити, дрібно порубати ножем, а потім змішати зі згущеним молоком і ваніллю. Останню потрібно додати на свій смак. Це і буде начинка.
- Яблука промити і обсушити. Зрізати у плодів верхівку, ложкою дістати насінну коробочку. Можна видалити і трохи м’якоті, щоб покласти більше начинки.
- Стінки яблук натерти лимонкою, щоб вони не потемніли.
- Підготовлені фрукти наповнити начинкою, поставити в промазану маслом форму і відправити на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.