Як засолити ікру горбуші – 7 швидких і смачних рецептів в домашніх умовах

З лимонним соком і зеленню

Цей рецепт цінується справжніми гурманами ікри. Відразу налаштовуйтесь на те, що процес приготування займе не менше 3 годин. Але в результаті ви отримаєте ікру, насичену яскравими смаками.

Список інгредієнтів:

  • ікра – 0,5 кг;
  • сіль – 15 г;
  • оливкова масло – 100 г;
  • мелений перець – 3 р;
  • лимон – 1 шт.;
  • кріп, петрушка, базилік – за смаком.

Приготування:

  • Очистіть ікру від плівки, промити її проточною водою.
  • Помістіть в скляну тару, додайте сіль, цукор і перець.
  • З лимона вичавити сік, змішайте з маслом, полийте ікринки.
  • Гарненько змішайте всі компоненти.
  • Наріжте зелень, присипте ікру.
  • Приберіть продукт в холодильник на 2-3 години.

Шеф-кухарі воліють використовувати білий перець. Він надає страві незвичайний аромат і яскраві смакові якості.

Ікра – корисний продукт. Правильно приготовлена ікра нічим не відрізняється від тієї, яка продається в баночках. Скористайтеся нашими рецептами, і у вас вийде ідеальна страва.

Дивіться також:  Обід на швидку руку – 12 швидких і смачних рецептів
Прокрутка до верху