Як засолити червону рибу – 10 швидких та смачних рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Малосольна червона риба з лимоном

Малосольна червона риба з лимоном готується лише за дві години – чи це не привід посолити соковите філе прямо зараз і лише через кілька годин насолодитися апетитною рибкою, приготовленою своїми руками з усім своїм коханням і турботою? Приступимо ж!

Час приготування – 125 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порцій – 2-4.

Інгредієнти:

  • Філе сьомги – 200 г.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч.л.
  • Перець білий мелений – до смаку.
  • Лимон – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Викладаємо на стіл продукти, наведені вище.

Крок 2. Білий перець, цукор та сіль змішуємо та натираємо рибні шматочки з усіх боків.

Крок 3. Сьомгу поміщаємо в контейнер, додавши часточки лимона.

Крок 4. Закриваємо кришкою або затягуємо плівкою і охолоджуємо дві години в холодильній камері.

Крок 5. До столу подаємо у поєднанні з багетом і вершковим маслом. Смачного!

Дивіться також:  Бурий рис – 3 рецепта приготування смачного гарніру