Малосольна червона риба з лимоном
Малосольна червона риба з лимоном готується лише за дві години – чи це не привід посолити соковите філе прямо зараз і лише через кілька годин насолодитися апетитною рибкою, приготовленою своїми руками з усім своїм коханням і турботою? Приступимо ж!
Час приготування – 125 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порцій – 2-4.
Інгредієнти:
- Філе сьомги – 200 г.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор-пісок – 0,5 ч.л.
- Перець білий мелений – до смаку.
- Лимон – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Викладаємо на стіл продукти, наведені вище.
Крок 2. Білий перець, цукор та сіль змішуємо та натираємо рибні шматочки з усіх боків.
Крок 3. Сьомгу поміщаємо в контейнер, додавши часточки лимона.
Крок 4. Закриваємо кришкою або затягуємо плівкою і охолоджуємо дві години в холодильній камері.
Крок 5. До столу подаємо у поєднанні з багетом і вершковим маслом. Смачного!