Готуємо яблучну шарлотку в хлібопічці
З настанням літа можна приготувати ніжну випічку з цікавим смаком, скориставшись хлібопічкою.
Готується страва з:
- борошна – 220 г;
- цукрового піску – 270 г;
- яблук – пару штук;
- злив – 120 г (приблизно);
- яєць – 3 шт.;
- розпушувача, масла, кориці.
Фрукти очистити і нарізати акуратними скибочками. Окремо збити жовтки і білки, з’єднати, збити з цукровим піском. Туди ж вводиться борошно, кориця і після вся начинка.
Хлібопічка змащується маслом, заповнюється заготівлею і включається на 90 хвилин в режимі «Кекс». Скоринка не повинна бути темною. Оскільки пиріг не завжди виходить рівним зверху, прикрасити його можна пудрою, мастикою, шоколадною глазур’ю і т. д.