Як зробити шарлотку – 12 рецептів

Готуємо яблучну шарлотку в хлібопічці

З настанням літа можна приготувати ніжну випічку з цікавим смаком, скориставшись хлібопічкою.

Готується страва з:

  • борошна – 220 г;
  • цукрового піску – 270 г;
  • яблук – пару штук;
  • злив – 120 г (приблизно);
  • яєць – 3 шт.;
  • розпушувача, масла, кориці.

Фрукти очистити і нарізати акуратними скибочками. Окремо збити жовтки і білки, з’єднати, збити з цукровим піском. Туди ж вводиться борошно, кориця і після вся начинка.

Хлібопічка змащується маслом, заповнюється заготівлею і включається на 90 хвилин в режимі «Кекс». Скоринка не повинна бути темною. Оскільки пиріг не завжди виходить рівним зверху, прикрасити його можна пудрою, мастикою, шоколадною глазур’ю і т. д.

Дивіться також:  Тісто «як пух» на кефірі – 7 рецептів для пиріжків та пирогів