Як зробити яловичину м’якою і соковитою – 7 рецептів приготування

Як зробити яловичину м’якою і соковитою при запіканні

Необхідні продукти:

  • стейк з яловичини — 1,5 кг;
  • приправа для м’яса -1 пакет;
  • сухе вино — 40 мл;
  • французька гірчиця — 45 г;
  • 3 зубчики часнику;
  • гілочки розмарину;
  • оливкова олія — 15 мл

Приготування:

  • Підготуйте маринад. Змішайте французьку гірчицю, тертий часник, вино, спеції і оливкове масло. Добре натріть м’ясо цим соусом.
  • Загорніть шматок м’яса у фольгу з гілочками розмарину, що залишився соус ще знадобиться.
  • Запікати приблизно півгодини на середньої потужності духовки. Потім зняти фольгу, полити зверху соусом і довести м’ясо в духовці до рум’яності.
  • Перед подачею розріжте м’ясо на скибочки. У пріоритеті — охолоджене м’ясо, підходить для нарізки і закусок.
Дивіться також:  Креветки у соєвому соусі з часником на сковороді – 8 рецептів приготування