Як зробити яловичину м’якою і соковитою при запіканні
Необхідні продукти:
- стейк з яловичини — 1,5 кг;
- приправа для м’яса -1 пакет;
- сухе вино — 40 мл;
- французька гірчиця — 45 г;
- 3 зубчики часнику;
- гілочки розмарину;
- оливкова олія — 15 мл
Приготування:
- Підготуйте маринад. Змішайте французьку гірчицю, тертий часник, вино, спеції і оливкове масло. Добре натріть м’ясо цим соусом.
- Загорніть шматок м’яса у фольгу з гілочками розмарину, що залишився соус ще знадобиться.
- Запікати приблизно півгодини на середньої потужності духовки. Потім зняти фольгу, полити зверху соусом і довести м’ясо в духовці до рум’яності.
- Перед подачею розріжте м’ясо на скибочки. У пріоритеті — охолоджене м’ясо, підходить для нарізки і закусок.