Як зварити рисову кашу – 10 рецептів приготування смачної каші

З яблуками

Таке блюдо добре готувати в мультиварці і подавати на сніданок дітям.

У цьому рецепті використовуються наступні інгредієнти:

  • білий злак – 180 г;
  • чиста вода – 450 мл;
  • яблука будь-якого сорту – пару штук;
  • цукор, сіль, масло.

Крупа промивається, яблука очищаються від шкірки і серцевини. Чаша мультиварки заповнюється злаком, рідиною, до них додають сіль і цукор. Готується каша в режимі «плов» 35 хвилин, після чого до неї потрібно додати порізані яблука, масло, все перемішати і продовжити готувати, вибравши режим «випічка». Тривалість приготування – близько 12 хвилин.

Подаючи страву до столу, можна додати зверху на страву трохи кориці або меду. Такий продукт підійде в якості щоденного раціону дорослим і дітям різного віку.

Дивіться також:  Свинина в фользі, запечена в духовці – 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху