З яблуками
Таке блюдо добре готувати в мультиварці і подавати на сніданок дітям.
У цьому рецепті використовуються наступні інгредієнти:
- білий злак – 180 г;
- чиста вода – 450 мл;
- яблука будь-якого сорту – пару штук;
- цукор, сіль, масло.
Крупа промивається, яблука очищаються від шкірки і серцевини. Чаша мультиварки заповнюється злаком, рідиною, до них додають сіль і цукор. Готується каша в режимі «плов» 35 хвилин, після чого до неї потрібно додати порізані яблука, масло, все перемішати і продовжити готувати, вибравши режим «випічка». Тривалість приготування – близько 12 хвилин.
Подаючи страву до столу, можна додати зверху на страву трохи кориці або меду. Такий продукт підійде в якості щоденного раціону дорослим і дітям різного віку.