Ніжні і соковиті печінкові відбивні
Іноді печінка виходить злегка сухуватою і навіть жорсткою, тому багато хто відмовляється від вживання настільки корисного продукту. Рецепт приготування соковитих печінкових відбивних назавжди змінить ваше ставлення до такої живильному страви.
Щоб посмажити печінка вагою 300 г, будуть потрібні:
- цибулина;
- 30 мл майонезу;
- стільки ж соєвого соусу;
- 150 г твердого сиру;
- ½ Головки часнику;
- сіль, спеції і соняшникову олію.
Основні кроки приготування:
- Цибулина очищається і шинкуется тонкими півкільцями.
- Часникові зубки ріжуться пластинками.
- Сир натирається.
- Печінка промивається, звільняється від плівки і нарізати пластинками завтовшки в 1,5 – 2 див.
- Печінкові шматки накриваються харчовою плівкою, злегка відбивають, солятся і присипаються часником.
- Підготовлений цибулю пассеруется до золотистого кольору, після чого викладається на тарілку.
- В розпечене масло поміщаються відбивні, які тут же змазується майонезом і проливаються китайським соусом.
- Після обсмажування протягом 3 хвилин на одній стороні відбивні перевертаються.
- Друга сторона покривається цибулею і сирної стружкою, після чого блюдо продовжує смажитися під кришкою не більше 5 хвилин.