З додаванням грибів
Додати ситності страви допоможуть грибочки. Інгредієнти: 1,5 кг м’ясної вирізки, 900 р картоплі, півкіло свіжих печериць, по цибулині і моркви, сіль, пахучі трави.

Шматочки м’яса готуються у програмі «Випічка» 35 хвилин. Кришку пристрою потрібно закрити.
Далі яловичина готується вже разом з тонкими брусочками моркви, кубиками цибулі і грибними слайсами. На це буде потрібно ще 10-12 хвилин.
Залишилося додати в чашу шматочки картоплі, 2 ст. води, сіль і вибрані приправи.
У тій же програмі під кришкою страву нудиться 50 хвилин.
Можна використовувати і режим гасіння, але тоді час приготування триватиме на 10-15 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8