Яловичина з картоплею в мультиварці – 7 рецептів приготування жарке

З додаванням грибів

Додати ситності страви допоможуть грибочки. Інгредієнти: 1,5 кг м’ясної вирізки, 900 р картоплі, півкіло свіжих печериць, по цибулині і моркви, сіль, пахучі трави.

  • Шматочки м’яса готуються у програмі «Випічка» 35 хвилин. Кришку пристрою потрібно закрити.
  • Далі яловичина готується вже разом з тонкими брусочками моркви, кубиками цибулі і грибними слайсами. На це буде потрібно ще 10-12 хвилин.
  • Залишилося додати в чашу шматочки картоплі, 2 ст. води, сіль і вибрані приправи.
  • У тій же програмі під кришкою страву нудиться 50 хвилин.
  • Можна використовувати і режим гасіння, але тоді час приготування триватиме на 10-15 хвилин.

    Дивіться також:  Курка з картоплею в духовці – 10 смачних рецептів приготування