Яєчня з сиром – 8 рецептів

З додаванням помідорів

Ще більш смачною і соковитою яєчня вийде, якщо, крім сиру, додати томати. Для приготування вказаної страви будуть використовуватися наступні інгредієнти: 3 великих курячих яйця, 2 стиглих соковитих томатів, дрібна сіль за смаком, 110 г гострого твердого сиру, ароматні трави. Як правильно готується яєчня з помідорами і сиром, описано далі.

  • Першим ділом потрібно зайнятися томатами. Овочі миють і нарізають напівкруглими скибочками. Товщина їх не повинна вийти більше 5-7 мм. Очистити помідори від шкірки не обов’язково.
  • На добре розігрітому на сковороді неароматном олії на великому вогні обсмажуються шматочки томатів до тих пір, поки не змінять колір.
  • Зверху на овочі розбиваються яйця. Намагатися не розірвати оболонки жовтків. Інгредієнти солятся і посипаються обраними приправами.
  • Коли яєчня буде практично готова, можна посипати її тертим сиром.
  • Буквально через 1-2 хвилини під кришкою частування можна знімати з плити і розкладати по тарілках.
  • Красиво подати страву на листку салату.

    Дивіться також:  Хамон – що це таке, як приготувати хамон в домашніх умовах