З додаванням помідорів
Ще більш смачною і соковитою яєчня вийде, якщо, крім сиру, додати томати. Для приготування вказаної страви будуть використовуватися наступні інгредієнти: 3 великих курячих яйця, 2 стиглих соковитих томатів, дрібна сіль за смаком, 110 г гострого твердого сиру, ароматні трави. Як правильно готується яєчня з помідорами і сиром, описано далі.

Першим ділом потрібно зайнятися томатами. Овочі миють і нарізають напівкруглими скибочками. Товщина їх не повинна вийти більше 5-7 мм. Очистити помідори від шкірки не обов’язково.
На добре розігрітому на сковороді неароматном олії на великому вогні обсмажуються шматочки томатів до тих пір, поки не змінять колір.
Зверху на овочі розбиваються яйця. Намагатися не розірвати оболонки жовтків. Інгредієнти солятся і посипаються обраними приправами.
Коли яєчня буде практично готова, можна посипати її тертим сиром.
Буквально через 1-2 хвилини під кришкою частування можна знімати з плити і розкладати по тарілках.
Красиво подати страву на листку салату.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8