Їжа на Хеллоуїн – 23 страшно цікавих і страшенно смачних рецепта

Солодощі та печиво для дітей

На вашому святі будуть присутні діти? Це не проблема, адже вони люблять яскраві і кумедні солодощі. У них просто розбіжаться очі від великої кількості різноманітних, креативних страв. Наприклад, можна приготувати такі страви.

Печиво «Пальчики відьми»

  • Потрібно буде збити 150 г масла або маргарину з такою ж кількістю цукру, додавши в цю суміш також одне яйце і додатковий білок (жовток залишаємо).
  • Потім всипаємо 350 г борошна і щіпку солі за смаком. Замішуємо тісто і охолоджуємо в холодильнику приблизно 30 хвилин.
  • Далі розділяємо його рівномірно на невеликі скибочки, з них робимо «ковбаски».
  • Формуємо з них «пальці», ножем намічаємо фаланги.
  • Деко застеляємо папером.
  • Мигдальні горіхи ділимо на половинки, занурюємо кожну очищену половинку в решту желточную масу і кріпимо як ніготь.
  • Випікатися «пальчики» 20 хвилин при 180 градусах.
  • Остиглі печива можна також прикрасити патьоками крові, використовуючи для цього будь-яке варення або джем червоного кольору.

Капкейки-приведення

  • Купуємо улюблені кекси в супермаркеті, або виготовляємо самі.
  • Далі потрібно прикрасити їх білим кремом. Його можна приготувати власними руками: сир або вершковий сир (1 стандартна упаковка 200 – 250 м) збиваємо з вершками (приблизно 100 мл) і додаємо цукрову пудру. За кількістю останньої орієнтуємося на густоту і смак крему.
  • Готовий склад через кондитерський шприц насаджуємо на кекси, а «очі» й «рот» робимо на них шоколадними дропсами або краплями шоколаду.

Десерт «Дощовий черв’як»

  • Для приготування шоколадного мусу топимо шоколад на водяній бані (300 г).
  • Збиваємо 3 курячих яйця з 150 г цукрової пудри до побіління і збільшення в об’ємі.
  • Самі жирні вершки кондитерські в об’ємі 400 мл збиваємо до стійкої піни і з’єднайте з яєчною сумішшю. Сюди ж обережно вливаємо шоколад, при цьому помішуючи, доводимо до однорідності шоколадний мус і розливаємо його по красивих келихах для десертів.
  • Залишаємо ласощі застигати в холоді на 3 години або більше.
    Для прикраси подрібнюємо будь шоколадне печиво і посипаємо зверху десерту, імітуючи землю. Купивши желейних черв’ячків в магазині, на завершення прикрашаємо ними мус.
Дивіться також:  Морквяний бісквіт – 7 простих рецептів пишного і смачного бісквіта
Прокрутка до верху