Закуски в тарталетках з салатом «Олів’є»
Інгредієнти:
- будь-які тарталетки – 9 шт.;
- картопля – 3 бульби;
- цибуля – 1 головка;
- бочкової огірок – 1 шт.;
- зварені яйця – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- консервований горох – ½ ст. (або більше – за смаком);
- куряче м’ясо – 250 г;
- класичний майонез (підсолений).
Приготування:
- Курятину зварити, порізати акуратними кубиками. Замість неї можна взяти і звичайну ковбасу.
- Окремо зварити або запекти коренеплоди. Очистити і порубати такими ж шматочками, як м’ясний продукт.
- З горошку злити рідину. Огірок порізати маленькими довільними шматочками. Так само подрібнити і сиру цибулю.
- Все змішати. Заправити соусом.
Начинити тарталетки масою і подати гостям.