З квашеною капустою
Щоб урізноманітнити меню в холодну пору року можна поєднувати в начинці квашену капусту з вареними яйцями і петрушкою. Важливо попередньо гарненько промити кислий овоч водою. З продуктів буде використовуватися: 550 г квашеної капусти, 2 ст. кефіру, щіпка солі, пакетик розпушувача, 3 зварених круто яйця, 1 ч. л. цукру, пучок свіжої петрушки, 3 сирих яйця, половина склянки неароматного масла, щіпка соди, цибулина, 1,5 ч. л. цукру.

Цибуля подрібнюється, трохи приспускається в маслі, змішують з капустою, і підсолені продукти тушкують разом близько півгодини.
Готові овочі змішують з подрібненою петрушкою і нарізаними кубиками яйцями.
Кефір перемішують з яйцями і злегка збивається.
Залишилося додати в тісто розпушувач, борошно, соду, цукор, сіль. Компоненти ретельно вимішуються до однорідності.
У застелену пергаментом форму виливається половина тесту, потім начинку і додається друга частина кефірної маси.
Готується пиріг 35-45 хвилин в добре розігрітій духовці.
За вказаний час частування стане більш щільним по текстурі і потріскається зверху.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10