Заливний пиріг з капустою – 10 рецептів на кефірі, сметані або на майонезі

З квашеною капустою

Щоб урізноманітнити меню в холодну пору року можна поєднувати в начинці квашену капусту з вареними яйцями і петрушкою. Важливо попередньо гарненько промити кислий овоч водою. З продуктів буде використовуватися: 550 г квашеної капусти, 2 ст. кефіру, щіпка солі, пакетик розпушувача, 3 зварених круто яйця, 1 ч. л. цукру, пучок свіжої петрушки, 3 сирих яйця, половина склянки неароматного масла, щіпка соди, цибулина, 1,5 ч. л. цукру.

  • Цибуля подрібнюється, трохи приспускається в маслі, змішують з капустою, і підсолені продукти тушкують разом близько півгодини.
  • Готові овочі змішують з подрібненою петрушкою і нарізаними кубиками яйцями.
  • Кефір перемішують з яйцями і злегка збивається.
  • Залишилося додати в тісто розпушувач, борошно, соду, цукор, сіль. Компоненти ретельно вимішуються до однорідності.
  • У застелену пергаментом форму виливається половина тесту, потім начинку і додається друга частина кефірної маси.
  • Готується пиріг 35-45 хвилин в добре розігрітій духовці.
  • За вказаний час частування стане більш щільним по текстурі і потріскається зверху.

    Дивіться також:  Торт з солодощів – 7 рецептів, як зробити дитячий торт своїми руками