Заправка для вінегрету – 8 смачних і оригінальних рецептів

Рецепт від Лазерсона

Інгредієнти:

  • 4 десертні ложки оливкової олії;
  • 1 десертна ложка винного оцту;
  • 1 мал. ложка гострої гірчиці;
  • 1 мал. ложка лаймового/лимонного соку;
  • ¼ Малий. ложки кухонної солі;
  • ¼ Малий. ложки цукрового піску;
  • ¼ Малий. ложки меленого чорного перцю.

Приготування:

  • Влити в скляну ємність оливкова олія і винний оцет.
  • Перемішати рідкі компоненти соусу і додати до неї сіль, цукор і перець.
  • Коли великі крупинки добавок розчиняться в майбутній заправці, можна надсилати до них гірчицю.
  • Після чергового перемішування потрібно влити в склад лимонний/лаймовий сік.

Ілля Лазерсон зазначає, що заправка для вінегрету повинна бути кислуватою. Тому сік цитрусового стає для неї обов’язковим компонентом.

Дивіться також:  Тефтелі з підливою – 5 смачних рецептів
Прокрутка до верху