Заправка для вінегрету – 8 смачних і оригінальних рецептів

Винегретная заправка з бальзамічним оцтом

Інгредієнти:

  • ¾ Склянки кукурудзяної олії;
  • ¼ Ст. лаймового/лимонного соку;
  • ¾ Малий. ложки солі;
  • 1 мал. ложка бальзамічного оцту;
  • 2 варених яєчних жовтки;
  • чорний перець.

Приготування:

  • Така смачна заправка для вінегрету готується швидко і просто. Першим ділом потрібно розтерти виделкою варені жовтки яєць, потім відразу додати до нього сіль і мелений перець.
  • Кукурудзяна олія змішати з бальзамічним оцтом і отриману суміш тонкою цівкою влити в основу для соусу.
  • Добре розтерти всі компоненти і додати лимонний сік.

Збивати масу міксером до тих пір, поки вона не придбає ніжну кремову консистенцію.

Дивіться також:  Соус песто: з чим його їдять і з чим поєднують
Прокрутка до верху