Винегретная заправка з бальзамічним оцтом
Інгредієнти:
- ¾ Склянки кукурудзяної олії;
- ¼ Ст. лаймового/лимонного соку;
- ¾ Малий. ложки солі;
- 1 мал. ложка бальзамічного оцту;
- 2 варених яєчних жовтки;
- чорний перець.
Приготування:
- Така смачна заправка для вінегрету готується швидко і просто. Першим ділом потрібно розтерти виделкою варені жовтки яєць, потім відразу додати до нього сіль і мелений перець.
- Кукурудзяна олія змішати з бальзамічним оцтом і отриману суміш тонкою цівкою влити в основу для соусу.
- Добре розтерти всі компоненти і додати лимонний сік.
Збивати масу міксером до тих пір, поки вона не придбає ніжну кремову консистенцію.