Заварний крем без масла – 7 рецептів

Без молока і вершкового масла

Використовуючи в якості основи сік, без молока і масла можна зробити чудовий фруктовий заварний крем.

В даному випадку знадобиться тільки:

  • 1 склянку соку (наприклад, апельсинового);
  • 2 яйця;
  • 30 грам борошна;
  • ½ Склянки цукрового піску.

Як слід робити апельсиновий крем:

  • Зі свіжих плодів вичавити сік.
  • Вилити в каструлю і довести до кипіння.
  • Окремо в мисці яйця по черзі з’єднати з пшеничним борошном і цукром.
  • Приготовлену масу повільно влити в киплячий сік.
  • Постійно помішуючи, довести вміст каструлі до потрібної консистенції.

Остиглий густий крем можна використовувати для прикраси тортів чи пирогів. Його приємний фруктовий аромат буде хорошим доповненням для бісквіта або прісних коржів.

Дивіться також:  Торт Червоний оксамит – 8 оригінальних рецептів, як приготувати і прикрасити торт в домашніх умовах