Заварний крем для еклерів – 6 рецептів приготування смачного крему

Рецепт приготування на молоці

Заварний крем на молоці підійде тим, хто часто використовує його не тільки для випічки, але і просто як десерт, посипавши зверху тертим шоколадом або горішками з сухофруктами.

Необхідні продукти:

  • приблизно 100 грам масла;
  • стакан цукру;
  • п’ять великих ложок борошна;
  • три яйця;
  • близько літра молока.

Процес приготування:

  • У миску викладіть половину указного кількості цукру і яйця, збийте до утворення піни.
  • В іншій ємності змішуємо другу частину цукру з борошном, також збиваємо, і потім додаємо до яєчної суміші, доводимо до однорідності і вливаємо холодне молоко, продовжуючи акуратно заважати масу.
  • Вміст нагріти на плиті, довести до появи бульбашок, потримати близько трьох хвилин. Після цього з’єднати з маслом, злегка збити.
Дивіться також:  Що приготувати з листкового бездріжджового тіста – 15 рецептів смачної випічки
Прокрутка до верху