Рецепт приготування на молоці
Заварний крем на молоці підійде тим, хто часто використовує його не тільки для випічки, але і просто як десерт, посипавши зверху тертим шоколадом або горішками з сухофруктами.
Необхідні продукти:
- приблизно 100 грам масла;
- стакан цукру;
- п’ять великих ложок борошна;
- три яйця;
- близько літра молока.
Процес приготування:
- У миску викладіть половину указного кількості цукру і яйця, збийте до утворення піни.
- В іншій ємності змішуємо другу частину цукру з борошном, також збиваємо, і потім додаємо до яєчної суміші, доводимо до однорідності і вливаємо холодне молоко, продовжуючи акуратно заважати масу.
- Вміст нагріти на плиті, довести до появи бульбашок, потримати близько трьох хвилин. Після цього з’єднати з маслом, злегка збити.