Заварний крем для еклерів – 6 рецептів приготування смачного крему

Шоколадний заварний крем

Ще один варіант начинки для еклерів, такий шоколадний наповнювач нікого не залишить байдужим.

Необхідні продукти:

  • пів-літри молока;
  • чотири великих ложки какао;
  • три ложки борошна;
  • стакан цукру;
  • приблизно 200 грам масла;
  • три жовтка;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування:

  • У каструлю покласти жовтки від яєць, змішуємо їх з половиною зазначеної кількості цукру і перетираємо.
  • Потім всипаємо борошно, какао, ванілін, ретельно перемішуємо до однорідності.
  • Молоко потрібно злегка нагріти і обережно вливати до решти інгредієнтів, не перестаючи заважати.
  • Поставити низький рівень нагріву і варити крем до потрібної густоти, дочекатися остигання.
  • В цей час з’єднати цукор, що залишився з маслом, добре перебити, і до цієї маси влити вже остиглий заварений крем, знову скористатися міксером.
Дивіться також:  Тісто для оладок – 7 рецептів
Прокрутка до верху