Зефір в шоколаді – 4 рецепта, як зробити в домашніх умовах

Незвичайне ласощі на паличці

Домашній зефір в шоколаді – відмінне ласощі для дітей, так як в ньому немає небезпечних консервантів, що гальмують розвиток, шкідливих хімікатів і добавок. Для самих маленьких ласунів можна приготувати зефирное ласощі на дерев’яних паличках. Це практично – дитина не выпачкает руки, а також незвичайно. Такий варіант відмінно підходить в якості порційного десерту на свята, вечірки, оформлення фуршету або Candy-бару.

Ідея зефіру на паличці не нова, але такий варіант оформлення робить простий і звичний всім десерт, унікальним.

Як приготувати ласощі – далі покрокова інструкція.

  • Приготувати і збити масу для зефіру.
  • Замість традиційного кондитерського мішка взяти форму для морозива або цукерок.
  • Готову суміш влити в форму.
  • У кожну порцію вставити дерев’яну паличку і відправити все в холодильник.
  • Через 3 години вийняти зефір на паличці, розтопити шоколад і вмочити ласощі.
  • Поки шоколад не високий, необхідно вмочити ласощі в кондитерську присипку, горіхи або кокосову стружку – вибирати за смаком.

Зефір можна приготувати за 30-40 хвилин, дотримуючи всі зазначені вище правила і рекомендації. Але, слід чітко дотримуватися пропорції – найменші порушення можуть призвести до невдачі!

Дивіться також:  Полуничне варення – як приготувати, як зварити?
Прокрутка до верху