Незвичайне ласощі на паличці
Домашній зефір в шоколаді – відмінне ласощі для дітей, так як в ньому немає небезпечних консервантів, що гальмують розвиток, шкідливих хімікатів і добавок. Для самих маленьких ласунів можна приготувати зефирное ласощі на дерев’яних паличках. Це практично – дитина не выпачкает руки, а також незвичайно. Такий варіант відмінно підходить в якості порційного десерту на свята, вечірки, оформлення фуршету або Candy-бару.
Ідея зефіру на паличці не нова, але такий варіант оформлення робить простий і звичний всім десерт, унікальним.
Як приготувати ласощі – далі покрокова інструкція.
- Приготувати і збити масу для зефіру.
- Замість традиційного кондитерського мішка взяти форму для морозива або цукерок.
- Готову суміш влити в форму.
- У кожну порцію вставити дерев’яну паличку і відправити все в холодильник.
- Через 3 години вийняти зефір на паличці, розтопити шоколад і вмочити ласощі.
- Поки шоколад не високий, необхідно вмочити ласощі в кондитерську присипку, горіхи або кокосову стружку – вибирати за смаком.
Зефір можна приготувати за 30-40 хвилин, дотримуючи всі зазначені вище правила і рекомендації. Але, слід чітко дотримуватися пропорції – найменші порушення можуть призвести до невдачі!