17 рецептів оладок — смачно і швидко в домашніх умовах!

Варіант приготування на кисляку

Інгредієнти: півлітрова банка кисляку, сиру велике яйце, 1 ч. л. харчової негашеного соди, 420 г першосортної борошна, дрібка солі, цукор за смаком.

  • Борошно пару раз просіюється разом з негашеним содою. Бажано робити це з високого відстані, щоб максимально наситити продукт киснем.
  • Кисле молоко кімнатної температури виливається в глибоку миску. До неї додається пісок і сіль. Сюди ж розбивається яйце.
  • Маси з перших двох кроків об’єднуються. Найпростіше зробити це за допомогою міксера на середній швидкості.
  • Добре перемішане тісто залишають у спокої на півгодинки. Як тільки на поверхні суміші з’являться помітні бульбашки, значить, саме час приступати до випічки оладок.

Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшов ціла гірка апетитних рум’яних коржів.

Дивіться також:  Шарлотка з яблуками – 14 рецептів яблучної шарлотки
Прокрутка до верху