17 рецептів оладок — смачно і швидко в домашніх умовах!

Биточки манні

Інгредієнти: 6 ст. л. манної крупи, велике яйце, пів-літри молока, 2 ст. л. цукру, ½ ч. л. солі, 4 – 5 ст. л. сухарної крихти, ½ ч. л. ванільного цукру.

  • Для приготування такої страви першим ділом потрібно зварити кашу із крупи. Молоко доводять до кипіння, в нього тонкою цівкою всипається манка. Додаються два види цукру.
  • Після закипання маса вариться 5 – 6 хвилин. Каша залишають остигати.
  • У вже холодну манку вбивається яйце, всипається сіль. Інгредієнти добре перемішуються.
  • Руками формуються невеликі биточки і обвалюються в сухарній крихті з усіх боків.
  • Заготовки обсмажують на добре розігрітому маслі з двох боків до появи красивою апетитною скоринки.

Подавати биточки манні можна з будь-яким солодким соусом – варенням, рідким медом, згущеним молоком, розтопленим шоколадом і т. д.

Дивіться також:  Торт Черепаха – класичний рецепт і 6 варіантів приготування
Прокрутка до верху