З цвітної капусти
Інгредієнти: 440 г цвітної капусти, 2 сирих курячих яйця, ріпчаста цибулька, 80 г борошна найвищого гатунку, 3 гілочки петрушки, сіль, суміш мелених перців.
- Капуста ділиться на суцвіття, заливається водою і відправляється варитися. У киплячій воді вона повинна пробути 6 – 7 хвилин. У підсумку овоч має стати м’яким, але продовжувати тримати форму.
- Готова відварна капуста нарізають дрібними шматочками і перекладається на містку миску. Туди ж розбиваються курячі яйця.
- До капусти викладаються мелконарезанная зелень і просеянная борошно.
- Маса солиться, перчится і розмішується руками. Борошно має рівномірно розподілитися по всьому тесту. При необхідності його можна досолити.
- Оладки ложкою викладають на сковороду і обсмажують на добре розігрітій олії з обох сторін.
Смачно подавати страву до столу з часниковими соусами.