17 рецептів оладок — смачно і швидко в домашніх умовах!

З цвітної капусти

Інгредієнти: 440 г цвітної капусти, 2 сирих курячих яйця, ріпчаста цибулька, 80 г борошна найвищого гатунку, 3 гілочки петрушки, сіль, суміш мелених перців.

  • Капуста ділиться на суцвіття, заливається водою і відправляється варитися. У киплячій воді вона повинна пробути 6 – 7 хвилин. У підсумку овоч має стати м’яким, але продовжувати тримати форму.
  • Готова відварна капуста нарізають дрібними шматочками і перекладається на містку миску. Туди ж розбиваються курячі яйця.
  • До капусти викладаються мелконарезанная зелень і просеянная борошно.
  • Маса солиться, перчится і розмішується руками. Борошно має рівномірно розподілитися по всьому тесту. При необхідності його можна досолити.
  • Оладки ложкою викладають на сковороду і обсмажують на добре розігрітій олії з обох сторін.

Смачно подавати страву до столу з часниковими соусами.

Дивіться також:  Оладки на сироватці – 7 рецептів смачних і пишних оладок
Прокрутка до верху