17 рецептів оладок — смачно і швидко в домашніх умовах!

З кабачків

Інгредієнти: 430 г свіжого кабачка, 90 г сиру, сире яйце, 3 – 4 ст. ложки вівсяних пластівців, половина склянки борошна, сіль, перець, пучок кропу.

  • Кабачок чиститься, позбавляється від жорстких насіння. Молоденький овоч можна використовувати цілим. Він натирається на крупній тертці. Через деякий час з овочевої маси віджимається волога.
  • До кабачка додаються всі заявлені продукти. Кріп попередньо дрібно ріжеться. Сир розминається виделкою. Можна використовувати і свіжий роздавлений часник.
  • Вівсяні пластівці не вимагають попередньої підготовки. Вони відправляються в тісто сухими. За бажанням можна перетворити вівсянку в борошно кавомолкою.
  • Замішують густе тісто.

Оладки з кабачків обсмажуються до рум’яності на добре розігрітій олії.

Дивіться також:  Торт Черепаха – класичний рецепт і 6 варіантів приготування
Прокрутка до верху