17 рецептів оладок — смачно і швидко в домашніх умовах!

Ніжні оладки на ряжанці

Інгредієнти: 2 сирих яйця, 210 г пшеничного борошна, 1 мал. ложка негашеного соди, щіпка дрібної солі і ванільного цукру, 3 ст. л. звичайного цукру, пів-літри ряжанки.

  • Борошно разом з усіма іншими сипучими інгредієнтами просіюється на містку ємність.
  • В окремому посуді до появи легкої пінки збиваються сирі яйця і нехолодна ряжанка.
  • При постійному збиванні, суха і рідка суміш з’єднуються. На поверхні отриманого складу утворюється велика кількість бульбашок.
  • У тісто вливається трохи рослинного масла.

Залишилося обсмажити оладки на ряжанці з двох сторін до апетитної рум’яності.

Дивіться також:  Торт з печива без випічки – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху