Зі згущеним молоком
Продовжуємо долати межі дозволеного і спробуємо приготувати шарлотку на згущеному молоці.
Інгредієнти:
- склянка борошна;
- банку згущеного молока;
- 3 яйця;
- 50 г цукру;
- 2 яблука;
- 12 ч. л. соди;
- лимонний сік.
Приготування:
- До утворення пишної піни збиваємо охолоджені яйця.
- Починаємо поступово вводити до них цукор і борошно.
- Не перестаючи збивати, викладаємо на тісто згущене молоко і гашену соду.
- Завершивши заміс, викладаємо основу в форму, в якій вже повинна знаходитися 12 від потрібної кількості яблук.
- Залишилися яблука, нарізані часточками, викладаємо зверху пирога.
- Випікаємо при 180°С протягом 30 – 40 хвилин.
Шарлотка зі згущеним молоком виходить дуже смачною, соковитою і ніжною.