20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Жульєн з куркою і грибами

Інгредієнти:

  • по 350 г грибів (краще всього, свіжих печериць) і філе курки;
  • 2 головки цибулі;
  • 1 повний стакан жирної сметани;
  • 2,5 ст. л. просіяного борошна;
  • 60 г вершкового масла;
  • великий шматок твердого сиру;
  • сіль.

Приготування:

  • Гриби очистити, нарізати пластинками, обсмажити і викласти на друшляк, щоб скло масло.
  • У жирі, що залишився приготувати невеликі шматочки курятини, але не доводити до появи скоринки. Посолити.
  • В тій же посуді до золотавості обсмажити цибулю.
  • Для соусу з’єднати залишилися компоненти, крім сиру. Масло слід брати розм’якшеним.
  • У сковорідку викласти всі підготовлені продукти, залити соусом і тушкувати до загустіння.
  • Розподілити суміш по кокотницях і засипати великою кількістю тертого сиру.

Відправити жульєн з грибами і куркою в духовку на чверть години.

Аналогічним чином можна готувати жульєни і в бургерных булочках. Поджарившись в духовці до апетитної скоринки, вони чудово виконують роль кокотниць.

Дивіться також:  Суфле з курки як у дитячому садку – 7 покрокових рецептів приготування
Прокрутка до верху