Як смачно посмажити на сковороді?
Інгредієнти:
- 2 кг курячого м’яса;
- сіль;
- 1/3 ст. борошна;
- улюблені приправи;
- 3 ст. л. олії оливи;
- часник сушений;
- 1 ст. посіченої ріпчастої цибулі;
- 2 ст. нарізаного смужками солодкого болгарського перцю;
- 3 ст. подрібненого кубиками томатів;
- 2/3 ст. червоного сухого вина;
- 1/3 ст. соку із томатів;
- 2 ст. тертого сиру;
- свіжа петрушка.
Приготування:
- Курятину порізати на невеликі шматочки, які тут же відправити в контейнер з борошном, сіллю і спеціями. Струсити ємність, щоб м’ясо рівномірно покрилася сухими компонентами.
- Розігріти будь-яке масло і обсмажити на ньому шматки птиці до рум’яності і готовності.
- В окрему сковороду висипати всі овочі. Через пару хвилин обсмажування додати до них сік, вино, подрібнену петрушку і сіль. Тушкувати під закритою кришкою чверть години.
- Всипати сир, сухий часник і потримати ємність на вогні, поки останній повністю не розплавиться.
Приготовану на сковороді смажену курку викласти порційно на тарілки і щедро полити оригінальним червоним соусом.