20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Як смачно посмажити на сковороді?

Інгредієнти:

  • 2 кг курячого м’яса;
  • сіль;
  • 1/3 ст. борошна;
  • улюблені приправи;
  • 3 ст. л. олії оливи;
  • часник сушений;
  • 1 ст. посіченої ріпчастої цибулі;
  • 2 ст. нарізаного смужками солодкого болгарського перцю;
  • 3 ст. подрібненого кубиками томатів;
  • 2/3 ст. червоного сухого вина;
  • 1/3 ст. соку із томатів;
  • 2 ст. тертого сиру;
  • свіжа петрушка.

Приготування:

  • Курятину порізати на невеликі шматочки, які тут же відправити в контейнер з борошном, сіллю і спеціями. Струсити ємність, щоб м’ясо рівномірно покрилася сухими компонентами.
  • Розігріти будь-яке масло і обсмажити на ньому шматки птиці до рум’яності і готовності.
  • В окрему сковороду висипати всі овочі. Через пару хвилин обсмажування додати до них сік, вино, подрібнену петрушку і сіль. Тушкувати під закритою кришкою чверть години.
  • Всипати сир, сухий часник і потримати ємність на вогні, поки останній повністю не розплавиться.

Приготовану на сковороді смажену курку викласти порційно на тарілки і щедро полити оригінальним червоним соусом.

Дивіться також:  Мариновані яйця – 8 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху