Баклажани як гриби – 11 рецептів швидких і смачних

Тещин язик з баклажанів зі смаком грибів

Прикрасити річний стіл допоможе відмінна закуска швидкого приготування – гостра, пікантна, з грибним смаком.

Для її приготування слід запастися:

  • баклажанами – 4 шт.;
  • стиглими помідорами – 3-5 шт.;
  • часничком – 8 зубків;
  • майонезним соусом – 150 мл;
  • соєвим соусом – пару столових ложок;
  • рослинним жиром;
  • борошном;
  • сіллю;
  • зеленню.

Баклажани нарізати пластинами, замочити для усунення гіркуватого присмаку. Віджати, обваляти в борошні і обсмажити до рум’яності. Під час смаження борошно в сковороді може підгоряти. Щоб цього не сталося, масло в ємності слід міняти, заливаючи новою партією.

Змішати майонезний, соєвий соус з часником. Томати нарізати кружальцями, зелень порубати. Помістити усередину кожної баклажанної пластинки на соус помідори, зелень, згорнути. З схожих інгредієнтів можна приготувати закуску на зиму.

Дивіться також:  Варення з хурми – 7 найсмачніших рецептів приготування вдома
Прокрутка до верху