Баклажани як гриби – 11 рецептів швидких і смачних

Баклажани, гриби, смажені в сметані

Мінімальний набір продуктів, трохи часу і яскрава овочева закуска зі смаком грибів готова.

Для приготування слід запастися:

  • баклажанами – 4 шт.;
  • цибулькою – пару штук;
  • грибною приправою;
  • сметаною – 100 мл;
  • сіллю, спеціями.

У баклажан видалити плодоніжку, подрібнити їх у вигляді кубиків, присипати сіллю. Відстояні і промиті плоди обсмажити на розпеченому жирі протягом 8 хвилин, додати цибульну нарізку. Готувати ще 8-12 хвилин, після влити сметану, протушкувати протягом 18 хвилин. Ввести приправу, спеції, зелень і часник (за бажанням). Загасити, подати до столу.

Дивіться також:  Хрін з буряком – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху