Баклажани як гриби – 11 рецептів швидких і смачних

Варіант з додаванням майонезу

Не дуже корисна, але неймовірно смачна закуска, в якій ідеально поєднуються всі компоненти, готується з:

  • баклажан – 500 г;
  • лука;
  • соусу майонезного – пару столових ложок;
  • грибної приправи;
  • лаврушки;
  • часникових зубков – 3 шт.;
  • спеції (чебрець, базиліка);
  • солі;
  • жиру соняшникової.

Синенькі очищаються від шкірки, нарізати акуратними брусками. Точно так само подрібнюється цибулю, часникові часточки пропускаються через прес.

На підігрітому жирі обсмажується цибуля, після баклажани. До них додаються спеції, сіль, через 12 хвилин майонезний соус і в кінці часничок. З готового страви рекомендується вийняти лаврушку для запобігання гіркоти. Подати, прикрасивши свіжою зеленню.

Дивіться також:  Як замаринувати часник зубчиками і цілими головками – 10 дуже смачних рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху