Рецепт приготування без випічки
Для основи пирога необхідно:
- 50 г масла коров’ячого;
- 300 г печива вівсяного;
- дві великі ложки молока.
Щоб приготувати крем потрібно:
- три банана;
- цедра апельсина або лимона одна ложка (маленька);
- сік лимонний три великих ложки;
- цукор ванільний, одна велика ложка;
- вершки один стакан;
- 3 великих ложки меду;
- 2 великі ложки цукрової пудри;
- пів склянки сметани;
- 300 грамів сиру.
Банановий чізкейк без випічки готується наступним чином:
На дно форми застелити пергаментом. Печиво слід потовкти, насипати у форму, змішати з маслом, молоком. Помістити у холодильну шафу. Розтерти банани. Насипати желатин в сік лимона, потримати 15 хвилин на водяній бані, змішати з розтертими бананами, помістити в холодильник. Цукор, сметану, сир, мед і цукор ванільний слід перемішати. Викласти у форму і потримати на холоді.