Як приготувати в мультиварці?
Для бананового пирога в мультиварці вибирайте тверді плоди. Тоді шматочки будуть відчуватися в готовому ласощі, від чого його смакові якості виявляться на висоті.
Інгредієнти:
- цукор – 190 г;
- вершкове масло – 15 г;
- яйце – 4 шт.;
- борошно – 150 г;
- банан – 4 шт.;
- пудра – 1 ст. ложка цукрової;
- розпушувач – 1 ч. ложка.
Приготування:
- Взяти чашу від приладу і протерти олією.
- Плоди нарізати кружечками. Товщини достатньо в два сантиметри, дрібніше не потрібно.
- Збити яйця, засипати цукор і збити. Маса повинна збільшитися в два рази.
- Засипати борошно і додати розпушувач. Збити знову.
- Перелити в миску і розкласти банани.
- Включити режим «Випічка», таймер виставити на 2/3 години.
- Дістати. Остудити. Присипати пудрою.