Банановий пиріг — 10 рецептів приготування швидко і смачно!

Готуємо на молоці

Якщо ви ласун, то цей варіант буде для вас незамінним.

Завдяки молоку випічка вийде легшим і ніжніше.

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 85 м;
  • сода – 0,5 ч. ложки гашеного;
  • банан – 3 шт.;
  • молоко – 90 мл;
  • яйце – 3 шт.;
  • борошно – 230 г;
  • цукор – 220 р.

Приготування:

  • Розім’яти м’якоть плодів, використовуючи вилку.
  • Додати масло. Воно має бути м’яким і для цього слід потримати його в теплі пару годин.
  • Влити яйця, додати цукор і збити.
  • Насипати борошно, додати соду, залити молоком і збити.
  • Перемістити у форму і запікати при 200 градусах.

По часу на весь процес потрібно півгодини.

Дивіться також:  Торт Дунайські хвилі (Donauwelle) – 4 рецепту приготування
Прокрутка до верху