Готуємо на молоці
Якщо ви ласун, то цей варіант буде для вас незамінним.
Завдяки молоку випічка вийде легшим і ніжніше.
Інгредієнти:
- вершкове масло – 85 м;
- сода – 0,5 ч. ложки гашеного;
- банан – 3 шт.;
- молоко – 90 мл;
- яйце – 3 шт.;
- борошно – 230 г;
- цукор – 220 р.
Приготування:
- Розім’яти м’якоть плодів, використовуючи вилку.
- Додати масло. Воно має бути м’яким і для цього слід потримати його в теплі пару годин.
- Влити яйця, додати цукор і збити.
- Насипати борошно, додати соду, залити молоком і збити.
- Перемістити у форму і запікати при 200 градусах.
По часу на весь процес потрібно півгодини.