Пишна випічка на кефірі
Чудова варіація. Ласощі виходить ніжним, з щільними шматочками запечених бананів.
Інгредієнти:
- цукор – 170 г;
- банан – 2 плоду;
- сіль;
- кефір – 500 мл;
- сода – 0,2 ч. ложки;
- вершкове масло – 1 ст. ложка;
- ванільний цукор – 10 г;
- манка – 340 р.
Приготування:
- Залити цукровий пісок кефіром. Додати ванільний цукор, присолити і збити.
- У манку помістити соду і відправити складу в кефірну масу. Повторити перемішування.
- Нарізати бананову м’якоть. Потрібні кружечки, товщина яких складе два сантиметри.
- Промазати маслом форму і залити частину тіста.
- Розкласти приблизно половину бананових кружечків, залити тестом, поверх якого розподілити залишки фрукта.
- Запікати в духовій шафі. Режим 180 градусів, потрібно 2/3 години.