Святкове частування з ананасом
Цей десерт здатний порадувати гостей у святковий день. Він виходить оригінальним на смак і ароматним, завдяки додаванню прянощів.
Інгредієнти:
- банан – 2 шт.;
- ананасовий сироп – 75 мл;
- ананас – 400 г консервованих;
- рослинна олія – 150 мл;
- борошно – 250 г;
- яйце – 2 шт.;
- розпушувач – 2 ч. ложки;
- кокосова стружка – 45 г;
- кориця – 0,5 ч. ложки;
- цукор – 100 г;
- імбир – 0,5 ч. ложки.
Приготування:
- Промазати маслом спеціальну форму.
- Розім’яти бананову м’якоть, для цього скориставшись виделкою.
- Цукор засипати борошном, додати розпушувач і насипати імбир з корицею.
- У рослинне масло влити яйця з сиропом, помістити бананове пюре і додати ананасові кубики. Засипати кокосову стружку, насипати суху суміш і замісити.
- Перелити масу в форму і запікати годину. Режим духовий печі використовувати 180ºС.