Банановий пудинг – 7 рецептів приготування в мультиварці, в духовці і мікрохвильовій печі

Готуємо в мультиварці

Пудинг – це приголомшливо смачний і повітряний десерт, який однаково подобається як дорослим, так і малюкам. Через трохи незвичного для нашого вуха назви, здається, що це заморське ласощі важко готувати, однак це найглибша помилка! Навіть в мультиварці банановий пудинг виходить чудовим.

Інгредієнти:

  • два банана;
  • чотири ложки вершкового масла;
  • три ложки піску;
  • дві ложки манної крупи;
  • одне велике яйце;
  • стакан води;
  • 180 мл молока.

Спосіб приготування:

  • Фрукти, нехолодні молоко і масло, цукор і манку відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо до отримання однорідної маси.
  • Беремо невеликі формочки, наповнюємо їх одержаним складом.
  • У чашу ллємо воду, кріпимо над нею сито для страв на пару, ставимо на нього формочки і закриваємо прилад.
  • Готуємо пудинг в режимі «На пару» протягом 40 хвилин. Такий десерт можна прикрасити шматочками бананів, іншими ягодами або полити шоколадом.
Дивіться також:  Торт Брауні – 8 рецептів ніжного шоколадного торта
Прокрутка до верху