Готуємо в мультиварці
Пудинг – це приголомшливо смачний і повітряний десерт, який однаково подобається як дорослим, так і малюкам. Через трохи незвичного для нашого вуха назви, здається, що це заморське ласощі важко готувати, однак це найглибша помилка! Навіть в мультиварці банановий пудинг виходить чудовим.
Інгредієнти:
- два банана;
- чотири ложки вершкового масла;
- три ложки піску;
- дві ложки манної крупи;
- одне велике яйце;
- стакан води;
- 180 мл молока.
Спосіб приготування:
- Фрукти, нехолодні молоко і масло, цукор і манку відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо до отримання однорідної маси.
- Беремо невеликі формочки, наповнюємо їх одержаним складом.
- У чашу ллємо воду, кріпимо над нею сито для страв на пару, ставимо на нього формочки і закриваємо прилад.
- Готуємо пудинг в режимі «На пару» протягом 40 хвилин. Такий десерт можна прикрасити шматочками бананів, іншими ягодами або полити шоколадом.