Білковий крем – 9 рецептів приготування

Як приготувати начинку для еклерів?

Інгредієнти: 120 мл фільтрованої води, гранований стакан цукрового піску, 3 білка курячих яєць, дрібної кухонної солі.

  • Цукор розчиняється у воді. Рідина відправляється на вогонь на 15-20 хвилин. Поруч ставиться піала з холодною водою. По закінченні зазначеного часу в неї потрібно додати краплю сиропу. Вийшов м’який цукровий кулька? Сироп повністю готовий.
  • Окремо збиваються яйця (білки) із сіллю. У мисці повинні вийти стійкі піки.
  • У збиту масу вливається сироп тільки що знятий із вогню. Робиться це дуже тонкою цівкою і при триваючому збиванні маси. Спочатку вона осяде, а потім знову стане пишною.

Збивати білковий крем для еклерів потрібно до повного охолодження.

Дивіться також:  Торт «Орео» – 7 рецептів, як приготувати і прикрасити торт з печивом «Орео»
Прокрутка до верху