Як приготувати начинку для еклерів?
Інгредієнти: 120 мл фільтрованої води, гранований стакан цукрового піску, 3 білка курячих яєць, дрібної кухонної солі.
- Цукор розчиняється у воді. Рідина відправляється на вогонь на 15-20 хвилин. Поруч ставиться піала з холодною водою. По закінченні зазначеного часу в неї потрібно додати краплю сиропу. Вийшов м’який цукровий кулька? Сироп повністю готовий.
- Окремо збиваються яйця (білки) із сіллю. У мисці повинні вийти стійкі піки.
- У збиту масу вливається сироп тільки що знятий із вогню. Робиться це дуже тонкою цівкою і при триваючому збиванні маси. Спочатку вона осяде, а потім знову стане пишною.
Збивати білковий крем для еклерів потрібно до повного охолодження.