Білковий крем – 9 рецептів приготування

Зі згущеним молоком

Інгредієнти: 140 мл згущеного молока, півкіло цукру-піску, пачка жирного масла, 4 яйця, 2 ст. ложки желатину, повний стакан фільтрованої води. Як зробити білковий крем із згущеним молоком, розповідається далі.

  • Желатин замочується у воді до набрякання.
  • Потім у суміш додається цукор, і вона вирушає на водяну баню. На плиті маса залишається до повного розчинення желатину і цукру.
  • Окремо згущене молоко збивається з розм’якшеним маслом до однорідності.
  • У ще одній мисці збиваються до пишноти білки. Їх потрібно з’єднати з компонентами з другого і третього кроку.

Залишилося збити крем до однорідності і прикрашати їм десерти.

Дивіться також:  Торт «Черепашка» – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху