Смачний бісквіт на 4 яйця в духовці
Використовуючи мінімум продуктів, вийде ласощі, яке вживають як самостійне блюдо, або змастивши кремом, вийде тортик.

Інгредієнти:
- Яйця курячі – 4 шт.;
- Борошно пшеничне – 110 гр.;
- Цукор ванільний – 15 гр.;
- Цукор-пісок – 170 гр.
Приготування:
Розбити яйце. Жовток помістити в окрему ємність.
Взяти сито. Засипати борошно. Просіяти.
До жовтків засипати половину від норми цукру. Взяти міксер, збити. Маса побіліє і стане більше.
Взяти чашу від міксера. Влити білки.
Включити середню швидкість.
Не вимикати поки білки не стануть пишними і м’якими.
Засипати цукор, продовжуючи збивати.
Білкову масу розділити на три частини. Одну перекласти в жовтки.
Лопаткою перемішати.
Помістити борошно. Розмішати.
Помістити залишок білків. Лопаткою тихо розмішати. Довго перемішувати тісто не можна, інакше зруйнуються бульбашки повітря, і бісквіт погано підніметься. Під час приготування тісто сильно піднімається, тому форму треба заповнити тільки на 2/3.
Перелити масу в форму.
Перемістити до духова шафа з температурним режимом 180 гр.
Готувати півгодини. Під час приготування не можна відкривати дверцята духової шафи, інакше бісквіт опаде.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8